сьогодн курс 1 $ = 42.5 грн.
+38 (067) 670 38 77. Ми знаходимося у Львові
Тип
Потужність
Обєм масла
Вмістимість картоплі
Таймер
Термостат
Знімна чаша
Оглядове вікно
Фільтр від запаху
Товари
Вхід для користувачів
Логін або e-mail
Пароль
запам'ятати мене

Фритюрниці

--- Фритюрниця - апарат для смаження у фритюрі (глибокому шарі рослинного або тваринного жиру). Фрі (фр. фритти - «смажений») означає «жарення у великій кількості жиру до утворення рум'яної скоринки».                                     У простому випадку фритюрниця являє собою  ємність з нагрівачем, керованим розташованим на корпусі регулятором температури. У ємність заливається фритюр, прилад вмикається в електромережу і нагріває фритюр до необхідної температури, після чого у фритюрі можна обсмажувати продукти. Зовнішній корпус сучасних фритюрниць завжди робиться термоізольований, завдяки чому  фритюрниця зовні залишається лише теплою. Як правило, фритюрниця комплектується сітчастої ємністю для продуктів. У неї поміщають продукти для обсмажування, щоб разом з ємністю зручно опустити їх у фритюр, а після приготування - відразу вийняти їх звідти.
Більшість сучасних фритюрниць мають додаткові можливості та органи управління, що полегшують користування. Це може бути знімна чаша для масла, що полегшує його заміну, таймер зі звуковим сигналом, за допомогою якого можна контролювати час приготування, термостат для підтримки постійної температури масла, фільтри для масла і повітря. Існують конструкції побутових фритюрниць з обертовою похилою чашею, в них продукти під час приготування безперервно перемішуються з маслом, завдяки чому можна готувати ту ж кількість продукту в меншій кількості масла.