сьогодн курс 1 $ = 42.5 грн.
+38 (067) 670 38 77. Ми знаходимося у Львові
Тип порохотяга
Управління
Ємкість пилозбірника
Потужність
Тип трубки
К-сть насадок
Колір
Товари
Вхід для користувачів
Логін або e-mail
Пароль
запам'ятати мене

З мішком

Порохотяг з мішком-пилозбірником
Сюди відносять моделі з фільтруючим мішком-пилозбірником, в якому при збиранні затримується і збирається пил, бруд та інші дрібні частинки. Пилозбірник може розташовуватися всередині корпусу пилососа (така конструкція найбільш поширена в Європі) або на рукоятці (американський варіант).
Розрізняють дві основні категорії пилозбірників:
Незмінні матерчаті пилозбірники - постійно знаходяться всередині пилососа і витрушують у міру наповнення, після чого, встановлюються назад в пилосос. Незмінні пилозбірники зроблені з тканини і затримують лише велику пил, пропускаючи і розпорошуючи в повітрі після збирання небезпечну дрібну фракцію пилу.
Змінні пилозбірники - виготовляються з паперу або композиційної нетканого матеріалу і промиваються або викидаються при заповненні, після чого в пилосос вставляється новий пилозбірник. Кращі моделі нетканих пилозбірників здатні затримувати пил до 0,3 мікрон і досягають класу фільтрації HEPA14.
Для людей з астмою рекомендуються пилососи класу фільтрації HEPA H12 і вище (наприклад HEPA H13).
Перевага таких пилососів, перш за все, в простоті і надійності конструкції. До недоліків можна віднести необхідність регулярної покупки фільтрів і зниження потужності всмоктування в міру заповнення фільтра.