сьогодн курс 1 $ = 42.5 грн.
+38 (067) 670 38 77. Ми знаходимося у Львові
Тип
Використовувана кава
Обєм резервуара
Тиск
Потужність
Кількість чашок
Колір
Функції
Товари
Вхід для користувачів
Логін або e-mail
Пароль
запам'ятати мене

Кавоврки крапельні

Крапельне заварювання (фільтрована кава) - спосіб приготування кави, що полягає в пропущенні води через мелені обсмажені кавові зерна, що знаходяться в спеціальному фільтрі.
Фільтр може бути встановлений в чашку або іншу ємність, або бути частиною краплевої кавоварки, що дозволяє автоматизувати процес приготування напою.                                                                          Принцип заварювання
Для приготування фільтрованої кави мелені обсмажені кавові зерна поміщаються в спеціальний фільтр, після чого заливаються водою. Вода просочується через мелені зерна під дією сили тяжіння і потрапляє в нижню частину фільтра, звідки готовий напій стікає в чашку або іншу посудину. При цьому використані кавові зерна (кавова гуща) залишаються у фільтрі.
Фільтри для кави
Папір для кавового фільтра винайдена Меліттой Бенц в Німеччині в 1908 році і в даний час широко використовується по всьому світу. Паперовий фільтр є одноразовим, підлягає утилізації та заміні після кожної заварки.
У багатьох кавоварках застосовуються багаторазові кавові фільтри, зроблені з тонкої металевої або пластикової сітки.