сьогодн курс 1 $ = 42.5 грн.
+38 (067) 670 38 77. Ми знаходимося у Львові
Тип
Використовувана кава
Обєм резервуара
Тиск
Потужність
Кількість чашок
Колір
Функції
Товари
Вхід для користувачів
Логін або e-mail
Пароль
запам'ятати мене

Кавоварки еспрессо

Тип кавоварки еспрессо, заснований на принципі приготування кави під тиском пари. Складається з двох частин:
Циліндричного резервуара (ємності) із різьбовим фланцем та клапаном перевищення тиску, змонтованим на боковій стінці ємності.
В ємність вставляється конічна лійка з сіткою, в яку насипається мелена кава.
На ємність накручується чайничок з кришкою та ручкою, виготовленою з пластмаси; в дні якого змонтована паровідвідна трубка та сепаратор (кругла пластина з отворами малого діаметру) з ущільнювачем — прокладкою з м'якого матеріалу.
Для приготування кави в резервуар наливають воду, вставляють лійку в яку всипають порцію меленої кави, потім на резервуар накручують верхню частину кавоварки — чайничок. Підготовлену кавоварку ставлять на вогонь та нагрівають. При нагріванні ємності кавоварки, вода закипає та під тиском проходить через лійку з меленою кавою, далі насичена кавою вода проходить через сепаратор та потрапляє у верхню частину кавоварки — чайничок. Кавоварки виготовляють із алюмінієвого сплаву, різної ємності.
За якістю та екстрактивністю приготування напою кавоварка мока поступається лише напівпрофесійним та професійним кавоваркам і тому є дуже гарним бюджетним рішенням для дому. Адже ціна напівпрофесійних кавоварок перевищує тисячу доларів.