сьогодн курс 1 $ = 42.5 грн.
+38 (067) 670 38 77. Ми знаходимося у Львові
Тип холодильника
Розташування морозильної камери
Товари
Вхід для користувачів
Логін або e-mail
Пароль
запам'ятати мене

Холодильники

Серед численних побутових приладів, які полегшують працю і підвищують культуру домашнього господарства особливо важливе значення мають холодильники. Тільки при наявності в будинку холодильника може бути забезпечене повноцінне, збалансоване харчування свіжими і швидкозаморожених високоякісними продуктами-Холодильники увійшли в наше життя вже давно. І тому кожен з нас не може собі уявити життя без нього. Але хтось задумувався, коли холодидьники появилися? Так, перші так звані холодильники були досить примітивні і використовувалися ще до винайдення електроенергії. На сьогоднішній день, це високоякісна техніка яка задовільняє потреби людей що до зберігання продуктів харчування не втрачючи своїх харчових цінностей. Холодильник - пристрій, що підтримує низьку температуру в теплоізольованій камері. Застосовується зазвичай для зберігання їжі або предметів, що вимагають зберігання в прохолодному місці . Побутовий холодильник є майже в кожній сім'ї в розвинених країнах. Робота холодильника грунтована на використанні теплового насоса, що переносить тепло з робочої камери холодильника назовні, де воно розсіюється в зовнішнє середовище. Існують також промислові холодильники, об'єм робочої камери яких може досягати десятків і сотень кубометрів, вони використовуються, наприклад, на підприємствах громадського харчування, м'ясокомбінатах, промислових виробництвах. За способом установки холодильники поділяються на підлогові, настінні і вбудовані. За функціональною ознакою розрізняють холодильники для зберігання свіжих продуктів і свіжих і заморожених продуктів. Апарати для зберігання свіжих продуктів не мають низькотемпературного відділення. Вони випускаються в незначній кількості в деяких країнах. Можливість зберігання заморожених продуктів забезпечується тільки в тому випадку, якщо в низькотемпературному, відділенні підтримується температура не вище -6 ° С; чим нижче температура у відділенні, тим довший термін зберігання. За конструктивним виконання холодильники бувають однокамерні, двокамерні і багатокамерні. У двокамерних є теплоізоляційна перегородка між низькотемпературним і плюсовим відділеннями; кожне відділення забезпечене окремими дверима. Багатокамерні холодильники мають для зберігання різних продуктів декілька (принаймні три) камер з окремими дверима. Циркуляція повітря в камерах може здійснюватися природним шляхом або за допомогою вентилятора або комбіновано: в низькотемпературній камері примусовим способом, а в плюсовій - природним. В нашому магазині Ви можете ознайомитися і придбати дану продукцію провідних виробників і підібрати холодильник на будь-який смак. За розміром, функціональними і конструктивними властивостями чи за кольором.