Мікрохвильові печі
На що потрібно звернути увагу при купівлі мікрохвильової печі:
Перше це необхідно визначитися з метою, для чого Вам потрібна НВЧ-піч, тому як мікрохвильові печі підрозділяються на:
Мікрохвильова піч-соло – в ній використовуються (радіохвилі надвисокої частоти) які проходячи через продукти підігрівають їх. До переваг цих печей відноситься низька ціна та простота у використанні, а з недоліків це те, що в ній можна лише підігрівати та розморожувати продукти.
Мікрохвильова піч з грилем – в ній Ви зможете не лише розігрівати, а й готувати різноманітні блюда: запікати м'ясо та рибу з хрусткою скоринкою, тушкувати овочі, робити бутерброди-тости та ще багато іншого.
НВЧ-піч, яка поєднує мікрохвилі конвекції та грилю використовується для приготування великої кількості блюд, навіть випікати блюда у фользі та в металевому посуді ( в інших мікрохвильових печах це категорично забороняється).
Інверторні печі – готують набагато швидше та не пересушують продукти. Нагрівання блюд в цих печах є природнішим, спеціальний механізм забезпечує поступове та плавне прогрівання їжі.
Далі необхідно визначитися з об’ємом мікрохвильової печі. НВЧ-печі мають об'єм від 13 та до 42 літрів, але пам’ятайте, що чим більше об’єм тим більші габарити і самої мікрохвильовки.
Наступне з чим необхідно визначитися це тип управління НВЧ-печі. Управління є електронне та механічне. Механічне надійніше та просте у використанні. Електронне набагато складніше та має більше функціональних можливостей.
Отже, якщо Ви хочете заощаджувати час та любите смакувати смачну та корисну їжу і перетворити на задоволення процес приготування їди Вам необхідна мікрохвильова піч.
Звернувшись у наш інтернет-магазин Ви не тільки зможете придбати мікрохвильовку, наші кваліфіковані спеціалісти проконсультують Вас та допоможуть зробити вибір. Необхідно зазначити, що весь наш товар має сертифікати якості та гарантійні талони, а також інструкції по використанню приладів. А наша служба доставки доставить замовлений Вами товар в самий найближчий та зручний для Вас час.